Diana Oostrom (Eindhoven, 1976)

Je lichaam als kompas

Het magnetisch kompas is een Chinese uitvinding van ver voor onze jaartelling. Eeuwenlang gebruikten mensen een kompas om te zorgen dat ze de goede kant op gingen. Waarom ik je dit vertel? Omdat ik aan den lijve heb ondervonden dat ook je lijf een kompas is. Het geeft signalen als je over je grenzen gaat, dingen doet die niet goed voor je zijn, als je emoties onderdrukt of keuzes maakt die eigenlijk niet bij je passen.

In onze drukke levens hebben we de neiging de signalen te negeren. Want we moeten door. Daarin was ik ooit niet anders dan jij. Tot mijn lijf me dwong om anders te gaan leven.

Diana
MER certificaat

Van vastgelopen naar nieuw begin

Mijn leven veranderde toen ik op alle fronten vastliep. Ik kreeg fysieke klachten, had nauwelijks energie en op mijn werk (als HR-adviseur) ging het niet meer. Lichaamswerk en massage maakten me weer bewust van mijn lichaam. Maar ook van mijn gevoel en mijn geest. Ik ontspande. De energie ging weer stromen, ik kwam in een positieve flow. De balans werd hersteld en ik voelde me zoveel krachtiger en gelukkiger! Zoals ik op alle fronten was vastgelopen, had dit op alle fronten een positief effect: op mijn gezin, mijn werk en mijn omgeving.

Persoonlijke ontwikkeling blijft belangrijk en mijn welzijn is nu mijn prioriteit. De veranderprocessen die ik heb doorgemaakt hebben mijn kijk op het leven en de manier waarop ik leef veranderd.

Ik wilde graag ook anderen de helende kracht van aanraking laten ervaren. Zo ontstond mijn nieuwe carrière en werd het zaadje geplant waaruit begin 2019 mijn eigen praktijk ontstond.

Leven vanuit je authentieke kracht

Ik ontdekte dat ik goed ben in voelen en verbinden. Dat hielp me in mijn eigen proces, maar nu ook in mijn massagebehandelingen. Ik krijg energie van mijn werk. Ik word blij als ik in een sessie mensen kan inspireren en begeleiden zodat ze:

  • Minder pijn hebben
  • Spanning loslaten
  • In hun kracht en flow komen
  • Hun grenzen beter leren bewaken 
  • Zich bewuster worden van hun lichaam en daarnaar leren luisteren

Ik word er blij van omdat we het sámen doen. Zonder verwachtingen, met een open en nieuwsgierige houding gaan we op zoek naar spanning en blokkades in het lijf. Zo ontdek je samen wat er nodig is. Dat is voor iedereen anders en die ruimte is er ook.

Mijn klanten voelen zich veilig bij mij. En dat is nodig om jezelf te kunnen zijn, te ontspannen en te voelen. Want alleen door je open te stellen kunnen we zien wat wezenlijk nodig is.

Diana Oostrom

Opleiding

Gediplomeerd NGS-Wellness Masseur

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is de leden-, branche- en examenorganisatie van en voor alle sport-, sportzorg- en wellnessmasseurs in Nederland.

Gecertificeerd MER-therapeut

De Myofascial Energetic Release (MER) Professional Training was een krachtige levensveranderende ervaring. Ik leerde de kunst en wetenschap van dit diepe lichaamswerk van Satyarthi Peloquin en Roland Engelbracht.

De weg naar een (pijn-) vrij en blij leven

Wat zegt jouw kompas?